Openingstijden: 

  • maandag 07.00-18.00
  • dinsdag 07.30-21.00
  • woensdag 07.30-18.00
  • donderdag 07.00-18.00
  • vrijdag 07.30-17.00

Al meer dan dertig jaar fysiotherapie Heer, gelegen aan Einsteinstraat 8 te Maastricht.

Vanaf 2017 heeft de praktijk een doorstart gemaakt vanuit een nieuwe moderne vestiging. Naast de nieuwe toegankelijke locatie, heeft praktijk 'Fysiotherapie Heer' een krachtige missie.

Wij excelleren in de aandacht voor onze cliënt, een luisterend oor met een doortastend onderzoek om uw vraag en uw klacht zo duidelijk mogelijk te kunnen beantwoorden.

Wij stellen het op prijs als u met dezelfde kritische blik ons ten alle tijden scherp en alert houdt, op deze manier blijven wij groeien en leren van uw ervaringen.

Naast deze kritische noot zijn wij óók een zeer persoonlijke en warme praktijk waar u zich thuis zult voelen, aldus cliëntenfeedback.

Wij bieden u diverse specialismen neem hiervoor een kijkje binnen ons zorgaanbod. 

Laat ons weten wat wij voor uw fysio gerelateerde klachten kunnen betekenen, bel ons voor een afspraak of mail ons.

Onze praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF. Wanneer u een opmerking of klacht heeft over onze praktijk kunt u ons een mail sturen. 

De praktijk is gelegen in de wijk Heer in Maastricht, u kunt voor de deur gratis parkeren!

Graag tot ziens,

Team Fysio HEER
MAASTRICHT

Beste Cliënt, Indien u zich aanmeldt of behandelt wordt bij Fysiotherapie Heer, verklaart deze op de hoogte te zijn van een akkoord te gaan met de behandelovereenkomst en de privacy policy van fysiotherapie Heer die beschreven staat op de website.